Snelste autolening

autoleningDe nieuwe auto is gevonden! U bent nu alleen nog opzoek naar een geschikte en betrouwbare financiering van uw nieuwe auto. Een autolening kan een heel goede optie zijn. Maar waar kunt u een betrouwbare autolening afsluiten en – ook heel belangrijk – waar vindt u de snelste lening?

 
Een autolening zonder BKR-toetsing

Wie snel geld willen lenen voor de financiering van zijn nieuwe auto, zal moeten uitkijken naar een autolening zonder BKR-toetsing. Een geldverstrekker die wel gebruik maakt van BKR-toetsing zal uw kredietgegevens opvragen en deze naar een tussenpersoon sturen. autoleningDeze tussenpersoon zal bij Bureau Krediet Registratie met de zogenaamde BKR-toetsing nagaan hoe uw financiële situatie is. Een BKR-toetsing kan dagen in beslag nemen. Wie opzoek is naar de snelste autolening, zit niet op zo’n lange aanvraagtijd te wachten.

autolening

Waar kan ik de snelste autolening afsluiten ?

Een kort antwoord op deze vraag is: via het internet. Vaak vindt u de snelste autolening niet bij een bank, ook niet via de website van een bank. U zult moeten uitkijken naar andere geldverstrekkers. Het belangrijkste advies bij het maken van een keuze voor een aanbieder van een autolening kan worden gegeven met het enkele woord “vergelijk”. Het is namelijk belangrijk om offertes bij verschillende aanbieders van autoleningen op te vragen en de offertes met een kritisch oog te vergelijken. Let niet alleen op het rentepercentage maar ook de op aflossingstermijn. Wie slim vergelijkt, vindt ongetwijfeld de voordeligste en snelste autolening.